Gaderobsrensning!

Jag ska göra av med lite kläder och jag hade först tänkt att slänga dem men tänkte om någon skulle vilja ha dem =)Där finns nummer på alla bilderna, hittar nått så skriv numret på tröjan i en kommentar =)




Vit och svartrandig Emily the strange t-shirt storlek L, men den är väldigt liten så jag skulle kalla den en M. 3 röda knappar på vänster axel. Använd max 4 ggr. Pris obestämt




Svart t-shirt med rosa, rött och grått tryck med texten "Endless nights of darkness" storlek L. Använd rätt mycket men i bra skick. Ungefär 30 kronor plus frakt (om ni inte har möjligheten att hämta den)






Svart t-shirt med en svartvit dödskalle på storlek M. Använd inte jättemycket och i bra skick. 40 kronor plus frakt




Svart lite finare t-shirt med glitter på i storlek L. Använd en gång. 50 kronor plus frakt




Tunn tunika kortärmad storlek M. Hur många gånger den använts är osäker men i fint skick inga hål eller så. 30 kronor plus frakt




Svart t-shirt med en guldig dödskallefjäril i storlek L. Använts väldigt lite och är i fint skick. Eftersom den kosta en del och den är så gott som i nytt skick så 80 kronor plus frakt.





Svart tunn t-shirt med en ros och två pistoler på. Röda stygn går hela vägen nerifrån och upp till armhålan på bägge sidor. Storlek L. Använd ganska mycket. Där finns ett litet litet hål men vill du ha det så kan jag sy ihop det eller om du gör det själv. 30 kronor plus frakt.









Kommentarer
Postat av: Sarah

8! 8! 8! 8! 8! <3

2010-07-09 @ 15:09:41
URL: http://ohgoosh.blogg.se/
Postat av: Linda

8 8 8 är din! xD

2010-07-09 @ 15:51:17
URL: http://dogunleashed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0